Podpałka ekologiczna, służy do rozpalania ognia w kominkach, piecach, na grillu oraz ognisku.
Dębowe zrębki wędzarnicze idealne do wołowiny, wieprzowiny, drobiu, jagnięciny, dziczyzny, a także ryb.
Widelec ogniskowy pozwoli na dokładne upieczenie jedzenia nad ogniskiem.
Zrębki wędzarnicze olchowo-bukowe marki Browin przeznaczone do wykorzystania podczas wędzenia lub grillowania mięsa wieprzowego.
Zrębki wędzarnicze uzyskane z drewna czereśni świetnie sprawdzają się do przygotowania wieprzowiny, wołowiny, drobiu oraz ryb nadając mięsom złocistoczerwoną barwę.
Jednorazowe tacki papierowe firmy Grosik świetnie nadają się na grilla, piknik czy inne spotkanie towarzyskie.
Zrębki bukowe idealne do wędzenia i grillowania ryb, drobiu, jagnięciny oraz cielęciny.
Aluminiowa prasa do burgerów Browin umożliwiająca szybkie i łatwe formowanie burgerów o średnicy 12 cm.
Fiskars Nożyc do drobiu Functional Form to masywne nożyce do drobiu dla profesjonalistów i kucharzy hobbystów, do porcjowania oraz oczyszczania drobiu, takiego jak gęś, indyk lub kurczak, idealne dla osób prawo- i leworęcznych.
Łopatka do węgla na pręcie - solidne narzędzie ułatwiające przenoszenie węgla czy popiołu, zapewniające stabilność i wygodę użytkowania.
Saletra potasowa przeznaczona do peklowania wszystkich rodzajów mięs, przedłużająca ich trwałość oraz zapewniająca różową barwę.
Widelec świetnie sprawdzi się do przygotowania kiełbasek nad ogniskiem.
Elektroniczny termometr wyposażony w wyświetlacz cyfrowy oraz dwie sondy umożliwiające pomiar temperatury przygotowywanych mięs.
Widelec ogniskowy zagięty do pieczenia potraw nad otwartym ogniem.
cofnij do Grillowanie
Filtruj według:
Ładowanie...